0

Et objektivt syn på at fremme medicinsk tilholdelse

Et objektivt syn på at fremme medicinsk tilholdelse

Patienter med kroniske tilstande og komplicerede medikamentrutiner har en særlig høj risiko for ikke at tage de medicin, de har brug for for effektivt at behandle deres tilstande. Og som tidligere u.S. Kosmetisk kirurggeneral C. Everett Koop, så snart de mindede ordinerende, patienter og farmaceuter, “lægemidler opererer ikke hos klienter, der ikke tager dem.”Manglende overholdelse af et medicinprogram anerkendes ofte som en førende årsag1 til behandlingsfejl, store ugunstige reaktioner https://danmark-aptk.com/koeb-revia-paa-nettet/ og endda dødsfald.

Som tilgængelige og afhængige af eksperter er samfundets farmaceuter fortrinsvis placeret for at påvirke adhæsion og klientresultater positivt og klientresultater. Drug -butikker kan opnå dette ved at guide deres klienter brug af deres medicin. Her er hvordan. Nye terapier starter med fremragende løfte for patienter, men når en tjenesteudbyder eller apotek ikke forbereder en klient til alle potentielle resultater, kan han eller hun muligvis stoppe med at tage stoffet.

Hvis han eller hun føler sig endnu værre, kan klienten muligvis ophøre med behandlingen med at undgå bivirkninger. Hvis patienten ikke oplever nogen ændring overhovedet, kan hun eller han måske konkludere, at stoffet ikke fungerer. Til splinternye behandlinger kan ordinerende normalt bruge mindre end et minut på at informere deres patienter om, hvordan et lægemiddel fungerer, og hvordan de burde forudse at føle sig, og patienten har typisk brug for at indlede flere detaljer ved at spørge bekymringer.

Alt om tip til forbedring af dine 2023 -adhæsionsrater

Jo flere tid farmaceuter investerer med en klient for at beskrive hans/hendes tilstand, hvordan lægemidlet fungerer, og hvorfor det er vigtigt at tage medicinen regelmæssigt, jo højere er sandsynligheden for, at patienten forbliver vedhæftet behandling. Patienter med vedvarende forhold er mere tilbøjelige til at forblive klæbende, når de føler sig sikre på, at deres medicin har en positiv effekt på deres generelle velvære.

Apotekere og apotekspersonale er nødt til at tage mindst et par minutter på at tale og etablere et forhold til enhver patient, der går gennem døren. Denne handling kan gøre en verden af ​​sondring i en klients liv. Apotekere skal spørge patienter, hvordan de har det, hvis en ny dosis fungerer bedre, eller hvis de oplever nogen splinternye side-resultater.

Og i betragtning af at patienter måske har flere spørgsmål, når de er på behandling end før de starter terapi, er en regelmæssig, åben diskussion meget vigtig for at udvikle tillid. God kommunikation mellem receptpligtige og farmaceut er vigtig. Apotekere kan forbinde med en recept og stat, “Vi har 30 gensidige klienter, der bruger min apotek.

10 lette fakta om, hvordan engagerende patienter kan hjælpe med at forbedre medicinen … Vist

Med væksten i ansvarlige plejeorganisationer (ACOS) og fremskridt med betalernes tilsyn, bliver denne type model mere almindelig, da sundhedsholdet vurderer at forbedre patientens resultater. Dette har faktisk en inkluderet fordel ved at give klienter den vigtige følelse af at tilhøre et team, der rutinemæssigt interagerer om deres pleje.

En effektiv og teambaseret arbejdsgang er til gavn for apoteket og dens patienter. Apotekere kan engagere hele personalet rutinemæssigt ved at afholde personalemøder og tale om alles rolle i at tage sig af klienter. Indsendelse af CMS Star Quality Rating3 -ratings på bagsiden af ​​apoteket kan engagere personalet og spændingen vigtigheden af ​​at håndtere en patients pleje.

Når alle fra front-end-kontorist til apoteket teknikeren er deres rolle som en del af plejegruppen, forbedrer klientengagement. Gruppemedlemmer er mere mest sandsynligt at stille ind på endnu afslappede kommentarer fra en patient som “Jeg er så træt af at tage den pille,” et antydning om, at der kunne være et problem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× How can I help you?